Schoonmaakbedrijf Amsterdam voor gevelreiniging en onderhoud

Iedere gevel krijgt het zwaar te verduren door invloeden van buitenaf. Mos, algen en graffiti zijn dan ook veelvoorkomende problemen. Het niet tijdig reinigen of achterstallig onderhoud kan ertoe leiden dat er blijvende schade ontstaat aan panden. Om hoge kosten te voorkomen dient een gevel regelmatig gereinigd en beschermd te worden. Schoonmaakbedrijf Van der Velden Multi Onderhoud is gespecialiseerd in gevelreiniging, gevelonderhoud en graffiti verwijderen op alle soorten gevels. Wij brengen de originele uitstraling van uw gevel weer terug en houden deze in optimale conditie. Hiermee maakt u zeker een goede eerste indruk!

Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Er bestaan veel verschillende soorten schoonmaakbedrijven. Van der Velden Multi Onderhoud is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en focust zich op het schoonmaken van gevels. Daarbij zorgen we ook dat uw gevel in goede conditie blijft door de juiste bescherming aan te brengen. Als gevelreiniging bedrijf en gevelrenovatie bedrijf werken we op verschillende locaties: bij particulieren thuis, kantoren, VvE’s, grote bedrijven zoals openbaar vervoer aanbieders, etc. Onze werkzaamheden bestaan uit:

Het belang van gevelonderhoud

Gevels hebben niet alleen een functioneel doel doordat ze binnen en buiten van elkaar scheiden. Ze zijn ook het visitekaartje van de eigenaar. De gevel is namelijk het eerste wat mensen zien en dit bepaalt mede hun indruk. Toch is gevelonderhoud vaak het ondergeschoven kindje van een pand. Het niet tijdig ingrijpen leidt echter tot een onfraai aanzicht en mogelijk scheuren in het pand, met alle gevolgen van dien. Daarom is gevelreiniging en -onderhoud geen overbodige luxe, maar een absolute noodzaak. Onze experts kunnen beoordelen wat er nodig is om uw gevel in goede staat te houden.

Wat kost een gevelreinigingsbedrijf?

Dat hangt af van welke werkzaamheden we voor u zullen uitvoeren. Om een indicatie te kunnen geven van de te verwachte kosten is het van belang dat u ons een beschrijving geeft van uw probleem en situatie. Hierbij kunt u denken aan de soort ondergrond en de hardheid van de gevel. Voor graffiti verwijderen ontvangen we graag een foto zodat we het probleem goed kunnen beoordelen. Vermeld daarbij ook de afmeting en de kleuren verf die gebruikt zijn. Op basis hiervan sturen we u een vrijblijvende offerte toe zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Na akkoord komen we snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Voordelen van gevelonderhoud uitbesteden

Vaak gaan mensen eerst zelf aan de slag met gevelreiniging, gevelrenovatie of het verwijderen van graffiti. Gevelonderhoud is echter een vak apart, en daarom wordt het vaak uitbesteed aan een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in gevels. Laat u deze delicate klus over aan experts, dan kunt u rekenen op:

  • Een snelle gepaste oplossing. Wij streven ernaar om binnen 24 uur met u een afspraak in te plannen. Vooral bij graffiti zien wij de noodzaak om snel in actie te komen, zodat andere graffiti spuiters niet worden aangetrokken door de reeds geplaatste graffiti tekeningen.
  • Moderne apparatuur. Er is diverse apparatuur te huur voor particulieren om gevels te reinigen, bijvoorbeeld een hogedrukreiniger. Hiermee kan vaak niet grondig genoeg gereinigd worden. Onze specialisten beschikken over de meest moderne hogedruk units die voor particulieren erg kostbaar zijn. Wij werken er dagelijks mee, zodat u ervan kunt profiteren.
  • Biologisch afbreekbare middelen. Aandacht voor het milieu staat voorop. Daarom werken wij met biologisch afbreekbare middelen. Het afvalwater of overig restafval vangen we tijdens de werkzaamheden netjes op en geven we af aan de juiste verwerker.
  • Jarenlange ervaring. Al jaren verzorgen wij het onderhoud van diverse soorten gevels. Hierdoor weten onze specialisten precies welke aanpak en middelen er nodig zijn voor uw gevel. Daarnaast is het schoonmaken van gevels echt een vak. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en zijn daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gevels.
  • Optimaal resultaat. Voor een mooi eindresultaat is een specialistische aanpak vereist en zijn de juiste middelen nodig. Alleen gevel experts bereiken dit niveau. Door gevelonderhoud uit te besteden kunt u rekenen op een optimaal stralend resultaat.

Schoonmaakbedrijf Van der Velden Multi Onderhoud

Wilt u zo lang mogelijk genieten van een gevel in goede staat en een mooi aanzicht? Dat kan met de juiste reiniging en bescherming. Daar zijn onze experts in gespecialiseerd en zij voorzien u graag van gedegen advies. Voor elke soort gevel bieden wij een passende oplossing. Neem in dat geval contact op en bel ons gerust op 020 641 4000. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier. Vraag een offerte aan, ontvang de kosten en maak direct een afspraak. Als schoonmaakbedrijf Amsterdam werken wij in Amsterdam en de nabije omgeving: Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Vinkeveen en Utrecht.

Bent u benieuwd wat een ‘schoonmaakdienst op maat’ voor u betekent? Neem contact op voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking met onze schoonmaakadviseur.